Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Världspremiär för Yxbacken Extreme Challenge by E2C. Foto: Sofia Andersson, M&F Foto

  Världspremiär för Yxbacken Extreme Challenge by E2C

  Nu har anmälan öppnat!

  Nu är det dags att anmäla sig till årets häftigaste utmaning! Vågar du utmana dig själv i en pulshöjande chockstart? Vill du utsätta dig för 100 snabba höjdmeter på 350 meter, ner i familjebacken och tillbaka till liftgatan – fem gånger!? Den 2 oktober 2021 går startskottet för världspremiären av Yxbacken Extreme Challenge by E2C.

  Passion, precision och målmedvetenhet

  Äntligen kan vi avslöja vad vi tränar till! På jobbet är det allt annat än uppförsbacke, men på fritiden nöter vi Yxbacken upp och ner. Än så länge leder Jörgen, med Kaia och Joakim hack i häl. Vi tänker att vi behöver försprånget.

  The only way is up - E2C på väg uppför Yxbacken.

  Vi på E2C är stolta över att vara titelpartner till Norrköpings nya och supertuffa traillopp. Tillsammans med erfarna tävlingsledarna och löparproffsen Mikael Grip och Stefan Fransson hoppas vi kunna inspirera så många som möjligt till träning och en hållbar livsstil. Passion, precision och målmedvetenhet krävs i vårt jobb, egenskaper som också passar perfekt för höstens extremutmaning.

  The only way is up

  Norrköpings nya extremutmaning togs emot med förtjusning på pressträffen den 7 april. Den ”galna tävlingen” blev en av rubrikerna Det gillar vi, att vara lite galen underlättar vid stordåd. 😊 Nu hoppas vi på stort deltagande. Den 2:e oktober hoppas vi få se dig och dina kollegor i Norrköpings brantaste skidbacke. Anmäl dig redan idag. Häng med oss på E2C i Yxbacken Extreme Challenge by E2C.

  Följ eventet på Facebook!