Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Vill du bli en i teamet? jobba hos oss?

  E2C erbjuder rådgivning, projektledning och totalentreprenad i bygg- och fastighetsprojekt. Teamet består idag av hängivna projektledare med erfarenhet och kompetens av såväl ekonomistyrning som av byggprocesser och förhandling. Vår huvuduppgift är glasklar – att alltid se till kundens bästa och vara en uppskattad projektledande, problemlösande partner. Vi tar ansvar för olika typer av byggprojekt – hela vägen från analys och strategi till byggnation och besiktning – och med hjälp av digitala styrverktyg och metoder ser vi till att våra kunders investeringar följer kvalitetskrav, budget och tidplan.

  Vi behöver bli fler - skicka in din intresseanmälan!

  • Det kan vara dig vi söker

  Hur är det att jobba hos E2C?

  Hos oss är du med och formar kulturen från dag ett. Vi är ett ungt företag där inget sitter i väggarna och det är vi tillsammans som bestämmer och utformar vår kultur och vår arbetsplats. Vi har tagit fram några ledstjärnor som är viktiga för oss och som vi hoppas och tror ska ligga till grund för hur vi jobbar tillsammans med varandra och med våra kunder.

  KUNSKAP

  Vår kunskap, erfarenhet och kompetens leder oss både intern och externt. Vi nyttjar marknadens kunskap och expertis. Vi delar kunskap internt och anses som experter på marknaden med spårbarhet och lönsamhet i fokus.

  TRYGGHET

  Vi håller vad vi lovar. Vi tar vårt ansvar och håller överenskomna avtal. Vi levererar i tid och med full kontroll på ekonomin. Vi har öppen kommunikation och är lyhörda – oavsett om det är medarbetare, kund eller underleverantör. Vår arbetsmetod och våra digitala verktyg ger kunden möjligheten att känna full kontroll genom alla projekt på ett enkelt sätt.

  DRIVA FÖRÄNDRING

  Vi gillar att tänka lite annorlunda och att utmana invanda beteenden. Omvärlden och samhället förändras och nya möjligheter dyker upp, både vad gäller produkt, tjänsteutveckling, ledarskap och medarbetarskap. Vi vill vara med där det händer!

  Var finns vi?

  Du hittar oss i en historisk anrik byggnad i centrala Norrköping, huset som i Norrköping kallas för Tvål-Jockes. Nu är det E2C-huset. Här har vi varsamt renoverat ytskikten och moderniserat de tekniska systemen till en härlig arbetsmiljö för medarbetare, kunder och byggintresserade. 

  Vilka är vi?

  Vårt team är kompetent – engagerat – känner ansvar – står för öppenhet och framförallt så har vi roligt tillsammans! Teamet består av hängivna projektledare med erfarenhet och kompetens inom bland annat ekonomistyrning, byggprocesser och förhandling. Vi tar ansvar för byggprojekt – från analys och strategi till byggnation och besiktning. Du hittar oss här.

  Vill du bli en i E2C-teamet? Skicka in en spontanansökan.

  Hur började resan?

  Efter många år på ledande positioner i byggbranschen och lång erfarenhet av organisation och projektstyrning, var Joakim Sternander och Jörgen Hultmark säkra på att det fanns andra, bättre sätt att driva projekt på. De kände sig begränsade av hur traditionellt de stora byggföretagen arbetade. Båda har en drivkraft att tänka nytt och förändra. Joakim kallar sig visserligen jordnära men han söker samtidigt efter utveckling. Jörgens ledord är effektivitet. Han vill alltid hitta den kortaste sträckan mellan A och Ö med bibehållen kvalitet. Deras samtal handlade ofta om hur projekt skulle kunna drivas istället och 2018 sa de upp sig från sina fasta anställningar för att starta E2C, Exclusive Competence and Construction. Läs mer…

  Vad kan vi erbjuda dig?

  Vi erbjuder dig spännande och varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med flera olika projekt och kunder främst bestående av privata företag men även kommuner, myndigheter och privatpersoner. Tillsammans med teamet av kunniga projektledare ges du möjlighet att ständigt växa och utvecklas i din yrkesroll. Dessutom så har vi väldigt roligt tillsammans!

  Hos oss får du en trygg anställning med tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjuk-, sjukvård- och olycksfallsförsäkring.

  • Trygg arbetsplats
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Ett varierande och spännande jobb

  Frågor?

  Kontakta gärna Joakim Sternander, 073-388 60 05, joakim@e2c.se

  eller Jörgen Hultmark, 070-602 19 62, jorgen@e2c.se

  Spontanansökan

  Vi sparar enbart dina personuppgifter för att kunna hantera din intresseansökan. Dina personuppgifter sparas i sex månader, vill du att vi tar bort dina uppgifter tidigare så meddela oss. Uppgifterna lämnas frivilligt och du har gjorts uppmärksam på dina rättigheter i enlighet med den. Det här gäller enligt dataskydds­förordningen (GDPR) | IMY

  Vårt team är kompetent – engagerat – känner ansvar – står för öppenhet
  och framförallt så har vi roligt tillsammans!