Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Johanna Palmér, tillträdande styrelseordförande E2C och Jörgen Hultmark, E2C framför Tvål-Jockes hus. Bild: Sofia Andersson, M&F Foto

  Styrelsen har hittat hem

  Så kul att kunna dela med oss av ljuspunkter i höstmörkret. E2C satsar vidare med nya, tunga lokala tillskott. Professionella styrelsearbetaren Johanna Palmér blir vår styrelseordförande och anrika Tvål-Jockes hus, vid Gamla Torget i Norrköping, blir vårt nya kontor.

  Det händer mycket hos oss och det händer fort. På kort tid har vi lyckats ta hem flera spännande uppdrag och vi blir fler och fler som på olika sätt jobbar i bolaget. Tillsammans flyttar vi snart till Waseska huset, mer känt som Tvål-Jockes. Det nya kontoret är valt med omsorg och passar vår ambition att förena gammal fin Norrköpingstradition med modernt affärsskapande och innovativa lösningar. Vi är säkra på att huset blir en perfekt plats att fortsätta vår tillväxt ifrån och ser mycket fram emot att få inreda våra nya lokaler.

  Johanna blir ordförande i E2C

  Och äntligen har tiden kommit för en mer organiserad extern styrelse. Vi är minst sagt glada att Johanna Palmér väljer att jobba som styrelseordförande tillsammans med oss.  Johanna har en bred branschkunskap och ett fantastiskt nätverk i regionen. Dessutom vet vi hur mycket fokus hon lägger vid hållbarhetsfrågor, något som är viktigt för oss. Med Johanna ombord kan vi fortsätta vår utveckling och ytterligare stärka vår position på den lokala marknaden.  

  Johanna Palmér, som har en gedigen bakgrund av ledande befattningar och många års erfarenhet av tillväxtfrågor och bolagsutveckling, säger så här om att tillträda som styrelseordförande hos E2C. 

  - Jag lockas av människor med en stark vision, med en vilja att förändra, förbättra och sprida kunskap. Det finns hos E2C. Byggbranschen är på väg mot ökad hållbarhet och resursoptimering men det finns mycket kvar att göra. Jag ser en enorm potential i att vara med och utmana traditionella arbetssätt i arbetet tillsammans med E2C och ser fram mot uppdraget.

  Johanna Palmér, styrelseordförande E2C
  Johanna Palmér, styrelseordförande E2C

  Det gör verkligen vi också Johanna. Varmt välkommen till oss på E2C!