Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Sara Pedersen, biträdande projektledare hos E2Csedan april 2024

  Säg hej till Sara!

  Flera nya stora projekt på ingång gör att vi behöver förstärka E2C-teamet och säger välkommen till vår nya biträdande projektledare Sara Petersen som började hos oss 22 april. Nu börjar hon bli lite varm i kläderna och vi ställde några frågor.

  Vad var det som lockade dig till E2C?

  Jag hade träffat E2C tidigare i karriären och haft ett bra samarbete med dem. Efteråt började jag följa dem på LinkedIn och såg att de gjort flera spännande projekt som lockade mig.

  Vad gör du? Vilken är din roll i företaget?

  Jag är byggnadsingenjör och arbetar som biträdande projektledare. Min roll är just nu att avlasta projektledaren och stötta upp i ett av våra största projekt för att kunna hålla det tempo som krävs. Jag har hand om inskrivningar, riskbedömningar och skyddsronder men deltar även i visst projekteringsarbete.

  Vad har du för bakgrund?

  Tidigare har jag bland annat arbetat inom handel och restaurang men för tolv år sedan tog jag beslutet att utbilda mig till byggingenjör. Byggbranschen lockade mig.

  Vad var det som lockade?

  Vi kommer alltid att behöva bygga – bygger vi inte nytt så handlar det om att renovera och ta hand om det vi har. Det kommer hela tiden nya material och metoder och krav för att göra branschen mer klimatanpassad. Jag tror att det kommer ske stora förändringar framöver och jag vill vara med och utveckla framtidens byggande.

  Jag vill utmanas och vara med och utveckla framtidens byggande.

  Vilka är dina främsta egenskaper som gör att du passar just här?

  Jag vill att allt ska bli rätt det gör att jag är noggrann. Sedan trivs jag i grupp och är både kommunikativ och lyhörd. Det är viktigt för mig att alla får möjlighet att komma till tals.

  Vad är din drivkraft?

  Samarbetet. Jag drivs av att vara delaktig och gemensamt komma på lösningar som leder till att beställaren får en bra produkt och blir nöjd. Sedan tycker jag om att det alltid kommer finnas nya utmaningar och något nytt att lära sig i den här branschen. Jag kommer dessutom att få träffa nya människor och det gillar jag.

  Vilket är ditt starkaste intryck hittills av gänget på E2C?

  Att de är kompetenta och väldigt omtänksamma.

  Jag drivs av att vara delaktig och gemensamt komma på lösningar som leder till att beställaren får en bra produkt och blir nöjd.

  Kontaktuppgifter hittar du här.

  Här finns Sara på LinkedIn