Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Ett rejält ansiktslyft för O’Learys i Borlänge

  O’Learys är en amerikansk eventcenter med rötter från Boston. Här möts god mat och dryck med sport, spel, nattklubb och liveevents. När de nya ägarna för O’Learys i Borlänge tillträdde bestämdes också att det var dags för ett rejält ansiktslyft. E2C fick återigen förtroendet att hålla i projektledningen.

  - Vi har haft ett väldigt gott samarbete med E2C tidigare när de ansvarat för ombyggnation av eventcenter i Linköping, Kalmar och Umeå. De är grymma på projektstyrning och tighta tidplaner och har en förståelse för helheten. Det är otroligt värdefullt både för oss, men också för gästerna, säger Jesper Liedstrand, COO Social Entertainment Group.

  Ombyggnationen startade i månadsskiftet juli/augusti, och stod klar i slutet av oktober. När den klassiska eventcentret O’Learys slog upp portarna igen, nu som NYA O’Learys, var det med en helt ny look. Borta var de klassiska röda färgerna, i stället går tonerna nu i grönt och grått. Allt enligt den nya grafiska profilen – med influenser från Boston.

  Gästerna välkomnades inte bara av en modern interiör med nya färger, utan även av ett nytt möblemang, en moderniserad bar, fräsch matsal och nytt dansgolv. Dessutom har två helt nya karaokerum, dart och shuffle skapats för att bredda utbudet av aktiviteter. Lägg därtill en helt ny livescen. För att förbättra arbetsflödet har även köket och disken fått ny planlösning.

  Tack vare en effektiv projektledning av E2C och naturligtvis ett framgångsrikt samarbete med våra underentreprenörer gick ombyggnationen precis som planerat.

  - Minutiös planering och effektivt samarbete är grundpelarna i de flesta av våra projekt. På så sätt ser vi till att hålla utsatt tid, kvalitet och budget. Och det höll vi också i det här projektet.