Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Illustration som visar hur området vid Tegelhuset kan se ut.

  Nyproduktion i attraktiva Tegelbruket, Vadstena

  Strax intill Vättern, vid Tegelbruket, planerar vi nu för en samlad småhusbebyggelse. 18 klimatsmarta och välplanerade småhus i det natursköna landskapet. Här bor du i stilfulla hem med tidlös arkitektur.

  Tegelbruket 1:1 är en stadsnära oas, invid Vätterns guldkust. Här planerar vi för 18 omsorgsfullt ritade småhus. En attraktiv variation av vinkelhus, parhus, tvåplanshus i olika storlekar som varvas med 1 ½-planshus och stadsradhus.

  Den tidlösa arkitekturen, med de klassiska sadeltaken och hållbara naturmaterialet, harmoniserar fint med övrig bebyggelse i Vadstena. De stilrena husen har genomgående gedigna materialval, omsorgsfullt utvalda detaljer och genomtänkta designlösningar.

  Tegelbruket är för dig som vill leva ett bekvämt, aktivt och njutbart liv, i en naturskön omgivning, med det lilla extra runt ikring. En kort cykeltur tar dig till Vadstena centrum på några minuter. Och själva strandområdet, ja, det når du på ett ögonblick.

  Ser du det framför dig? Morgondoppet i Vättern, följt av en stilla frukost, senare på dagen en härlig middagsbjudning i den ljumma sommarkvällen, med solnedgången i väster, över Vättern.

  Området utvecklas i ett samarbete mellan E2C och Bluegate.