Starby Spa, Vadstena

Spaanläggning vid Starby hotell & konferens

Vi fick förnyat förtroende av ägarna Stefan och Hilda Carneteg, ägare av Starby hotell & konferens, när det var dags att komplettera hotellet ett modernt och stämningsfullt spa. Projektet genomfördes som totalentreprenad i nära samarbete med uppdragsgivarna där E2C såg till att skapa de tekniska förutsättningar som krävdes för att förverkliga deras vision.

Under byggnaden finns ett teknikrum med avancerad teknik och säkerhetssystem. Vattnet renas genom stora sandfilter och flödet regleras i utjämningstankar. 

Eftersom ett spa är energikrävande finns system för att återvinna värmen. Varmvattenpoolerna täcks också över när de inte används för att minska energiåtgången.

Totalt omfattade projektet inomhus- och utomhuspooler, spabad, finsk bastu, aromabastu, tvagningsgång, eldrum, avkopplingsytor, ett välutrustat gym och flera behandlingsrum.

FAKTA
Starby Spa

Vårt uppdrag: Totalentreprenad
Projektnamn: Starby Spa
Ort: Vadstena
Uppdragsgivare: Starby Hotell AB
Referensperson: Stefan Carneteg
Projekttid: Februari 2022-November 2022
Omfattning: 1 100 kvm
Fakta: Om- och tillbyggnad av spa. Omfattande bland annat omklädningsrum, bar, 4 varmvattenpooler, bastu, kallvattenpool, gym, eldrum m.m.

O'Learys Linköping

Från tråkig källarlokal till toppmodern Lasertag arena

Långt ned under marken i Linköpings innerstad har vi ansvarat för förvandlingen av en tråkig källarlokal på 500 kvm till en toppmodern Darkzon Lasertag. Upplevelsen står i fokus när brand, ljud, ljus, rök, färg och hinder ska bli till en helhet.

Uppdraget har omfattat projektering, projektledning, rådgivning och samordning. Det är många krav som ska samordnas för att få till en helhet och fungerande arena.

Om Darkzone Lasertag: Lasertag (även kallat Lasergame) är en lag- eller individuell sport där spelarna försöker få så många poäng som möjligt genom att skjuta med laservapen på sina motståndares västar. Ju fler träffar, desto högre poäng!
(från O’Learys webbsida)

FAKTA
Darkzon Lasertag

Vårt uppdrag: Projektering, projektledning, rådgivning och samordning
Projektnamn: Lasertag arena
Ort: Linköping
Uppdragsgivare: O’Learys
Referensperson: Jesper Liedstrand
Projekttid: Q4 2020 till Q1 2021
Omfattning: 500 kvm
Fakta:
Förvandling av tråkig källarlokal till en toppmodern Lasertag arena. 

Darkzon Lasertag, Linköping