Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Kaia Puusepp, projektledare, styr projektet och har full koll från start till mål..

  Norrköpings bästa padelarena tar form

  Kaia Puusepp, projektledare, styr projektet och har full koll från start till mål..
  Kaia Puusepp, projektledare, styr projektet och har full koll från start till mål..

  I det här projektet ser vi hur vårt spårbara styrkort verkligen stöder arbetsprocessen och dialogen med vår uppdragsgivare Klövern AB. Norrköpings bästa padelarena – Every Padel – börjar ta form! Vi skapar nu en anläggning med 10 inomhusbanor och fyra utomhusbanor i samma fastighet som Friskis & Svettis, Ahlsell, NetOnNet med flera.

  Projektet är tekniskt och logistiskt komplicerat då ytan ligger mitt i den befintliga fastigheten. I lokalerna runt omkring pågår full ordinarie verksamhet. Kaia styr processen och har full koll från start till mål. Och i början av 2022 kan du gå din första padelmatch. 

  Se filmen

  Mitt inne i fastigheten höjde vi taket 10 meter genom att frikoppla och avlägsna den gamla huskroppen och köra in den nya genom en liten dörröppning. Ja även maskinerna. Men sedan var det dags att lägga locket på och då behövde vi en stor, stark arm som kunde sträcka sig 100 meter över marken. Det innebär att vi fått kommunicera på ryska, ukrainska, norska, estniska och lite på svenska. Det gäller att hantera många saker 😀