Pressmeddelande 2020-09-03

Lokalt byggföretag får stort kontrakt när elektronikjätten Netonnet öppnar i Norrköping

Netonnet etablerar sig i Norrköping. E2C är totalentreprenör på uppdrag av Klövern.

Det nystartade bygg- och rådgivningsföretaget E2C i Linköping/Norrköping/Finspång har fått i uppdrag att ansvara för en totalentreprenad när 3000 kvadratmeter i Erikssons gamla industrilokaler vid Ståthögavägen i Norrköping ska omvandlas till en elektronikbutik. Klövern, som äger fastigheten, har beställt den omfattande renoveringen som inleddes i juli. Det är en tajt tidplan och E2C ska vara klara med arbetet redan sen höst.

”Det känns förstås väldigt roligt att vi har fått förtroendet. Det är också en stor fördel att vi finns lokalt och även tar in lokala underentreprenörer, säger Jörgen Hultmark som är vd på E2C.

Det är andra gången på kort tid som fastighetsägaren Klövern väljer att samarbeta med E2C. I våras avslutade de en totalentreprenad i samma fastighet. Då var det Ahlsell som behövde en yrkesbutik och kontor, ett projekt som omfattade 5 000 kvadratmeter.

”Att vi väljer att jobba med E2C igen beror på att de höll tiden, höll i pengarna och hade en otrolig närvaro i projektet, säger Mikael Forkner, regionchef Öst på Klövern.

E2C, Exclusive Competence & Construction, är ett lokalt bygg- och rådgivningsföretag som arbetar aktivt med att effektivisera byggprocessen genom digitala styrkort.

För mer information kontakta:

Jörgen Hultmark, E2C

Jörgen Hultmark, vd
070-602 19 62
jorgen@e2c.se