Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Stefan Berzelius. Bild Fotograf Satu

  Hej Stefan!

  Berätta lite om din utbildning och din praktik på E2C.

  ”Jag studerar Kvalificerat inköp och upphandling på Östsvenska Yrkeshögskolan i Norrköping. Utbildningen är bred med en bra mix av teori och praktik. E2C är ett ungt spännande företag i en intressant bransch, med ett arbetssätt jag verkligen gillar. Inför praktiken snurrade tankarna i huvudet. Kommer jag att trivas, hur tar de emot mig, vad ska jag få göra? Jag kände mig välkommen från första stund och E2C hade en väl förberedd plan för min praktikperiod. Direkt blev jag involverad i det dagliga arbetet och fick med tiden allt tyngre uppgifter och mer ansvar. Jag känner att jag verkligen lärt mig mycket genom relevanta och intressanta uppgifter för min utbildning.

  Det bästa med praktiken hos E2C är att jag fått ta del av en bred palett av arbetsuppgifter och snabbt blivit delaktig i hela affärsprocessen. Dessutom har jag haft kul, tillsammans med härliga kollegor. Jag kan varmt rekommendera E2C som arbetsplats”.

  Vad vore väl ett företag utan dess medarbetare? Absolut ingenting! Med lika delar sorg och stolthet vinkar vi adjö för den här gången till Stefan Berzelius, som på ett så fint sätt genomfört sin ​10-veckors praktik hos oss på E2C. Lycka till med allt och varmt välkommen tillbaka!