Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Caroline Karlsson på E2C. Bild: Fotograf Satu

  Säg hej till Caroline!

  E2C fortsätter att växa och har utökat teamet med Caroline Karlsson, ansvarig för koncernens ekonomi. Caroline är en riktigt pärla som alltid vill lära nytt. Dessutom gillar hon utmaningar, så vilken roll har hon i företaget om fem år? Nu har Caroline varit hos oss i några månader – och det var dags att ställa några frågor.

  Vad var det som lockade dig till E2C?
  Jag var redo för nya utmaningar. Efter 12 år som undersköterska och sex år som redovisningskonsult längtade jag efter förändring. Och mötet med de här härliga människorna gjorde att jag vågade ta steget, trots att det är en helt ny bransch för mig.  

  Vilken är din roll i företaget?
  Jag är ekonomiansvarig för hela koncernen. Men jag får göra en massa andra roliga saker också. Som byggprojektledning, upphandlingar, förfrågningar till leverantörer, nätverkande, marknadsföring (t ex Musikhjälpen), miljöbyggnadssamordning och kvalitets- och miljöarbete.

  Jag fick förtroendet att vara projektledare för företagets engagemang till förmån för Musikhjälpen i december.

  Vilka är dina främsta egenskaper som gör att du passar just här? 
  Jag är nyfiken, social och serviceminded. Viljan att hjälpa, inspirera och lyfta andra människor är en stark drivkraft. Och som kvinna kan jag bidra med andra synvinklar i en annars mansdominerad bransch. Jag tror starkt på utveckling och förändring, något jag för övrigt delar med mina nya kollegor på E2C.

  När brinner du som mest för jobbet? 
  Jag tycker om när det händer mycket. Och vill ständigt lära mig nya saker, vilket jag får här och det är väldigt kul. Att få vara del av ett så härligt team och få våra kunder att känna sig trygga med oss och vår kompetens är så givande! 

   

  Caroline Karlsson på E2C. Bild: Fotograf Satu

  Att få vara del av ett så härligt team och få våra kunder att känna sig trygga med oss och vår kompetens är så givande!

  Vilket är ditt starkaste intryck hittills av gänget på E2C? 
  Att de är väldigt kunniga och proffsiga – de löser allt! De är dessutom en väldigt schysst arbetsgivare. Jag har flexibla arbetstider viket ger tid och ork över efter jobbet. Jag har också möjlighet att jobba hemifrån. Allt det gör att jag kan ge allt tillbaka! Det är också en avslappnad atmosfär och vi har väldigt roligt tillsammans.

  Vad ser du mest fram mot att jobba med i din roll på E2C? 
  Att få vara med så pass tidigt i ett mindre företag som vill växa, få påverka både företagets kultur och mina arbetsuppgifter är helt fantastiskt kul och få förunnat!

  Vad gör du en ledig dag?
  Jag är morgonpigg och tränar gärna styrka tidigt på morgonen. Sedan trivs jag med att umgås med min familj och mina vänner. Jag gillar att läsa och lyssna på poddar, särskilt de som handlar om hälsa och självutveckling. Man kan påverka så mycket mer än vad man tror.

  Caroline på E2C genomför Yxbacken Extreme Challenge
  Caroline på E2C genomför Yxbacken Extreme Challenge - fem varv upp och nerför Yxbacken i Norrköping.

  Kontaktuppgifter hittar du här.

  Här finns Caroline på LinkedIn