Exclusive Competence & Construction
 • English
 • Svenska
 • Mångmiljonkontrakt när Netonnet öppnar i Norrköping

  Vi fick förnyat förtroende av Klövern. Elektronikjätten NetOnNet ska etablera sig i Norrköping och vi kommer att ansvara för att de får en lagershop som motsvarar deras förväntningar.

  För andra gången i år har vi fått i uppdrag av fastighetsägaren Klövern att genomföra en totalentreprenad i Ericssons gamla lokaler på Ståthögavägen i Norrköping. Nu är det cirka 3000 kvadratmeter i den forna industribyggnaden som ska få ett rejält lyft. Tidsramarna är snäva. Omställningen av lokalerna påbörjades i början av juli och vårt arbete ska vara klart redan sen höst. Det känns förstås väldigt roligt att vi har fått förtroendet av Klövern igen.

  Mikael Forkner, regionchef Öst på Klövern, sammanfattar valet av E2C så här: 

  "Att vi väljer att jobba med E2C igen beror på att de höll tiden, höll i pengarna och hade en otrolig närvaro i det förra projektet när 5 000 kvadratmeter i samma fastighet iordningsställdes till Ahlsell."

  Mikael Forkner, regionchef på Klövern Öst. Bild: Fotograf Satu

  Vi på E2C genomför detta projekt med samma teknik och kompromisslösa struktur i vårt styrkort som tidigare. Nu med ytterligare digitala funktioner och fler som är på gång.

  Läs mer under pressmeddelanden