vem bryr sig?

Tack till Inga-Britt, Martin, Johanna, Linnea, My, Carina, Stefan, Liselott, Emma, Maria, Marielle, Malin, Sofia, Mathias, Christian, Patrik, Eva-Britt, Maj-Len, Jones, Karin med flera volontärer som hjälper oss att genomföra vårt arrangemang till förmån för Musikhjälpen.

58 350 kronor

till musikhjälpen i kampen mot barnarbete. Tack till alla som bidrog. Tillsammans är vi starka.

Vi bryr oss

Allt medan livet pågår finns det saker som inte står rätt till. Som sker dagligen världen över. Medan vi blundar. Det handlar om barnarbete. Om 160 miljoner barn som varje dag tvingas till arbete. Var tionde barn … Tänk dig själv. Kan du se din 5-åring gå till fabriken, gruvan eller fältet för att arbeta. Ofta 14 timmar om dagen. Och utsättas för gifter, hot och våld. Så jo, visst bryr vi oss. Det är bara det att man inte riktigt vet vad man ska göra. Men en sak vet vi. Att vi (på E2C) inte kan slå oss på bröstet och säga att vi bygger för framtiden, utan att agera.

Läs mer om Musikhjälpen 2021.

Välkommen till vårt tält på Eventtorget.

Därför deltar vi i Musikhjälpen. Den 13–19 december flyttar vi ut ur vår fastighet, E2C-huset (Tvål-Jockes hus) och ställer i ordning till kontor och artistloger för Musikhjälpen. Vi har ett tält på Eventtorget där vi bjuder på värme och fika. Våra fantastiska sponsorer har ordnat med det vi bjuder på och härliga volontärer ställer upp och bemannar tältet och tar hand om dig när du kommer. Alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen. 

 

Vi finns på eventtorget 7-23 varje dag under Musikhjälpen

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Det här är vår plan

  • Vi lånar ut E2C-huset (gamla Tvål-Jockes hus) för kontor och artistloger
  • Vi slår upp ett tält med försäljning tillsammans med samarbetspartner (kaffe, te, glögg) och värme för den frusne (gasolvärmare)

Vi behöver sponsorer

Syfte: att öka antalet besökare i tältet och generera mer behållning till Musikhjälpen 

  • Som skänker kaffe, te, glögg m m
  • Som får eget pass och synlighet i tältet och ha egna aktiviteter
  • Du får som samarbetspartner får ditt företagsnamn och logotyp publicerat i/vid tältet och på vår hemsida och uppmärksamhet i sociala medier.

Kontakta snarast Caroline Karlsson på E2c om du kan vara med, caroline@e2c.se eller ring 076-213 77 71.

Vi behöver volontärer

Syfte: du är representant för vår insamling. Du hjälper till med att servera dryck och tillbehör, tar betalt genom att hänvisa till insamlingen, se till att allt fungerar i tältet och våra besökare känner sig välkomna. Du får gärna agera som ”inkastare”

  • Tältet behöver bemannas mellan 7–23
  • Varje pass är på 2,5 timmar, inklusive 15 minuter före och efter för överlämning 

Anmäl dig här nedan.

VÅRA SPONSORER

Aktuellt bemanningsschema

Bemanningsschema för E2C:s tält, uppdaterad 2021-12-12
Bemanningsschema för E2C:s tält, uppdaterad 2021-12-12
Kod till Musikhjälpen insamlingsbössa
Skanna QR-koden med din kamera, inte Swish.